Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@17:31:24 GMT

حوزه‌های امتحانی متوسطه در پردیس افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۱۹۲۰

حوزه‌های امتحانی متوسطه در پردیس افزایش یافت

مصطفی حسنوند روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۶ حوزه آزمون برای دختران و پسران دوره متوسطه در شهرهای بومهن و پردیس  تعیین شده است، سه حوزه پسرانه امیرالمومنین (ع) ، وحدت و فارابی و سه حوزه دخترانه هنرستان آفرینش، شمس، ۱۲ فروردین و فاطمه زهرا میزبان دانش آموزان دوره متوسطه در آزمون حضوری با رعایت فاصله اجتماعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طی سال‌های گذشته آزمون دانش آموزان در مدارس برگزار می شد اما امسال به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای دانش آموزان پایه نهم و دوزادهم متوسطه به طور اختصاصی ۶ حوزه در نظر گرفته شده است.

این مسئول با تاکید بر اهمیت پیشگیری از بیماری کرونا در بین دانش آموزان ادامه داد: فاصله اجتماعی دانش‌آموزان در حوزه‌های برگزاری آزمون از یک متر و هشتاد تا دو متر تعیین شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان پردیس با اشاره به تاریخ برگزاری امتحانات حضوری دوره متوسطه، اظهار داشت: امتحانات پایه ۹ از دهم خرداد شروع و تا پایان خرداد برگزار می‌شود و آزمون‌های حضوری پایه دوازدهم از ۱۷ خرداد آغاز و تا ۱۵ تیر ادامه خواهد داشت.

حسنوند با بیان اینکه پایه‌های هفتم و هشتم متوسطه آزمون مجازی دارند، خاطر نشان کرد: پاسخگویی به سوالات دوره آموزش مجازی  برای پایه های یاد شده اختیاری است و سوالات اصلی آزمون از درس‌هایی طرح می شود که دانش آموزان سرکلاس درس حضور داشتند.

وی در ادامه تاکید کرد: دانش آموزان برای حضور در محل برگزاری آزمون ماسک و دستکش و مواد ضد عفونی کننده به همراه داشته باشند و از دست دادن با همکلاسی‌ها خودداری کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان پردیس عنوان کرد: از والدین درخواست و انتظار داریم که به فرزندان خود رعایت فاصله اجتماعی را گوشزد کنند و از تجمع در مقابل مدارس در زمان برگزاری آزمون خودداری کنند.

مدیرآموزش و پرورش گفت: با هماهنگی انجام شده با سعید آسیایی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مقرر شد نمایندگان شبکه بهداشت و درمان در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشند و با مساعدت ناحیه مقاومت سپاه ماسک و دستکش رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد و شهرداری ها هم نسبت به ضد عفونی مدارس اقدام کنند.

حسنوند ادامه داد: برخی از مدارس با استفاده از سرانه‎ای که آموزش و پرورش در اختیار آنها قرار داده پمپ و ماده ضدعفونی خریداری کردند و تمامی دانش آموزان متوسطه در بدو ورود به حوزه آزمون ضد عفونی و تب سنجی می شوند.

برنامه شاد زمینه عدالت آموزشی را فراهم کرده است

مدیرآموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: برنامه شاد مزایای زیادی دارد با توجه به پیشرو بودن کشور ما در حوزه آموزش از راه دور در زمان همه گیری بیماری کرونا، زمینه عدالت آموزشی را برای تمامی دانش آموزان فراهم شده است.

حسنوند با اشاره به تقویت  و به روز رسانی برنامه شاد از سوی آموزش و پرورش، خاطر نشان کرد: رفع مشکلات برنامه، تخصیص اینترنت رایگان تا پایان خرداد ماه، بهره گیری از اساتید مجرب در بخش تولید محتوا و آموزش کاربردی و مناسب برای تمام مقاطع تحصیلی وجه تمایز این برنامه آموزشی نسبت به سایر برنامه‌های تولید شده در داخل کشور است.

این مسئول اضافه کرد: در تمامی پایه ها با تلاش همکاران محتوای آموزشی لازم در اختیار دانش آموزان قرار گرفته و در سامانه شاد به تفکیک مقطع و پایه تحصیلی محتوای مورد نیاز برای استفاده دانش آموزان بارگزاری شده است.

مدیرآموزش و پرورش شهرستان پردیس با قدردانی از معلمان شهرستان که با ارتباط آموزشی با دانش آموزان مانع از عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان شدند، اظهار داشت: معلمان زیادی قبل از راه اندازی برنامه  آموزشی شاد داوطلبانه در فضای مجازی  به دانش آموزان خود درس دادندکه زحمات آنها قابل تقدیر است. 
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان پردیس مدارس ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس مدارس ویروس کرونا شهرستان پردیس مدارس ویروس کرونا آموزش و پرورش شهرستان پردیس برگزاری آزمون دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در ۳۱۳ حوزه امتحانی و ۱۵۴ شهر
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است