Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صیدلو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر ضرورت توجه به کسب مهارت خواندن و نوشتن در پایه اول ابتدایی در دوران کرونا، اظهار داشت: نتایج ارزشیابی نهایی دانش‌آموزان مقطع ابتدایی براساس ارزشیابی‌های حضوری و مجازی صورت گرفته توسط معلمان با ارائه مستندات لازم به شورای مدرسه ارائه می شود تا جایگاه این شورا  بعنوان یک رکن اساسی در مدرسه حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و برگزاری آزمون پایانی در دوره ابتدایی افزود: تکمیل گزارش پیشرفت تحصیلی دوره ی ابتدایی با محوریت معلم و مدیر و طرح در شورای مدرسه انجام می‌شود و ارزشیابی پایانی به شیوه غیرحضوری انجام خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به برگزاری آزمون پایه‌های دهم و یازدهم شاخه نظری و همچنین دروس غیر مهارتی شاخه‌های فنی و کاردانش را به شیوه غیرحضوری اشاره کرد و گفت: آزمون دروس شایستگی‌های فنی و حرفه‌ای ، شاخه‌های فنی و کاردانش بر اساس شیوه نامه ابلاغ شده برگزار خواهد شد.

این مسئول خاطر نشان کرد: مدیران و معلمان مدارس موظف هستند  برای آن دسته از دانش آموزانی که به دلیل عدم دسترسی به فناوری‌ها، برنامه‌های تلویزیونی و به هر دلیل دیگری در یادگیری محتوای درسی باقیمانده از زمان تعطیلی مدارس دچار اشکال است، برنامه مشخص جبرانی با محوریت معلم را تعیین کنند.

صیدلو با تاکید بر عملکرد مدیران به عنوان  راهبران آموزشی در مدارس، عنوان کرد: باید با اتخاذ تدابیر مناسب در جلسات شورای مدرسه، وضعیت تحصیلی دانش آموزان به ویژه در پایه اول که آغاز دوره تحصیلی‌شان بوده مورد توجه جدی قرار گیرد و در صورتی که یکی از مهارت های خواندن، نوشتن و حروف الفبا را کسب نکرده باشند توسط معلم برنامه مشخصی برای تحقق این امر ارائه شود.

وی اضافه کرد: مدیران و معلمان مدارس موظف هستند برای آن دسته از دانش آموزانی که به دلیل عدم دسترسی به فناوری‌ها، برنامه‌های تلویزیونی و به هر دلیل دیگری در یادگیری محتوای درسی باقیمانده از زمان تعطیلی مدارس دچار اشکال است، برنامه مشخص جبرانی با محوریت معلم را تعیین کند.

این مسئول با تاکید بر اینکه ارزشیابی نهایی پایه‌های هفتم و هشتم به شیوه غیر حضوری برگزار می‌شود تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های نهم مدارس به صورت حضوری و در سطح مدرسه برگزار می‌شود.

صیدلو با اشاره ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: اولیای محترم نگران یادگیری دانش‌آموزان نباشند زیرا معلمان تلاشگر با همکاری مسئولین مدرسه و مشارکت اولیا ،دانش آموزان را یاری خواهند کرد.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش تهران شهرستان ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۴۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است