Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@19:38:13 GMT

یادگیری روز‌های آخر ترم و شب امتحانی یادگیری کاذب است

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۴۵۹۸۸

یادگیری روز‌های آخر ترم و شب امتحانی یادگیری کاذب است

عضو هیات علمی دانشگاه تهران معتقد است یادگیری روز‌های آخر ترم و شب امتحان، یادگیری کاذب است.

دکتر محمد جوادی‌پور عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره تاثیر و شرایط مطالعه در امتحانات پایان ترم دانشجویان گفت: فراگیری مطالب و یادگیری دروس در دانشگاه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است چون یادگیری عمیق باید به تدریج و همراه با فعالیت‌های عملی و مهارتی فراهم شود، یادگیری دروس مختلف باید در طول ترم همراه با تامل و بررسی و تحقیق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در تقسیم‌بندی بین یادگیری‌ها می‌توان گفت دو نوع یادگیری داریم؛ یادگیری واقعی و یادگیری کاذب. یادگیری روز‌های آخر ترم و شب امتحان یادگیری کاذب است، اگر دانشجویان علاقه‌مند هستند به یادگیری عمیق و واقعی دست یابند، بدانند که این یادگیری در شب امتحان حاصل نمی‌شود.

عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران بیان کرد: برنامه درسی برای یک ترم تحصیلی و مرور مطالب و انجام پروژه‌ها و کارهای عملی در معنی دار کردن مطالب و دست‌یابی به یادگیری عمیق توسط دانشجو لازم و ضروری است.

جوادی‌پور افزود: لازم است دانشجو همسو با برنامه تعیین‌شده دانشگاه، برنامه‌ شخصی داشته باشد. اهمیت این برنامه از برنامه‌های گفته شده بالاتر است و همه آمادگی‌ها و زیرساخت‌ها برای توسعه و پیشرفت واقعی دانشجو را مهیا می‌سازد. برنامه درسی دانشجو ظرفیت مهمی است که کمتر به آن توجه شده است، شاید هم در آموزش عالی و دانشگاه‌ها شناخته شده نباشد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری گفت: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری در سال تحصیلی جدید افزایش پیدا کرده و ۶۴۸ دانشجومعلم از مهرماه ۱۴۰۳ در این دانشگاه پذیرش خواهند شد.

ذبیح الله کاوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: تمام تلاش و هدف دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم در تراز جمهوری اسلامی است، اما کمبودهای زیرساختی و اساسی این امر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری در سال تحصیلی جدید افزایش پیدا کرده و ۶۴۸ دانشجومعلم از مهرماه ۱۴۰۳ در این دانشگاه پذیرش خواهند شد، این دانشجویان در رشته‌های مانند مشاوره، امور تربیتی، الهیات، ادبیات و آموزش ابتدایی تحصیل خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر کاهش دغدغه آموزش و پرورش در تأمین معلم، تصریح کرد: سال گذشته ۹۳ دانشجوی سال آخری و در سال تحصیلی جاری ۱۶۴ نفر از این دانشجویان به دستگاه آموزش‌وپرورش تزریق می‌شود که پراکنش آن، همه استان را در بر می‌گیرد.

کاوه با اشاره به ارجاع این کمبودها و مشکلات و مسائل مختلف به نماینده مردم شهرکرد بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده، برای مهرماه سال جاری بعضی از مشکلات زیرساختی و زیربنایی کمتر خواهد شد.

وی با اشاره به تغییر ساختار در دانشگاه فرهنگیان استان‌ها افزود: به زودی ساختار دانشگاه فرهنگیان استان تغییر پیدا خواهد کرد و امور پردیس‌ها به دانشگاه فرهنگیان و پردیس‌ها نیز به دانشکده ادبیات و علوم انسانی تبدیل می‌شود، همچنین از سال تحصیلی جدید رشته آموزش زبان انگلیسی نیز به رشته‌های دانشگاه فرهنگیان استان اضافه خواهد شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اگر دغدغه‌های زیرساختی، امکانات و بودجه حل شود، دانشگاه می‌تواند به سمت تحصیلات تکمیلی سوق داده شود.

کد خبر 750214

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • گسترش فعالیت هیات های آزادگان تهران به سمت خودباوری
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد